Over

Disclaimer

Deze website, www.fysiotherapie-opleidingen-nederland.nl, is voornamelijk bestemd voor het verstrekken van informatie. De website is met de grootst mogelijke zorg gebouwd en wordt ook als zodanig onderhouden. Desondanks kunnen er aan de inhoud van deze site geen rechten worden ontleend en kan er geen aanspraak gemaakt worden op de juistheid en volledigheid van de inhoud. De inhoud van de website behoort de auteur toe en is auteursrechtelijk beschermd. U mag de inhoud van de pagina’s niet veranderen of kopieren voor commerciele doeleinden zonder schriftelijke toestemming van de auteur. Fysiotherapie-opleidingen-nederland.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade te gevolge van mogelijke fouten en tekortkomingen in deze website.
Over www.fysiotherapie-opleidingen-nederland.nl

www.fysiotherapie-opleidingen-nederland.nl spant zich in voor het verstrekken van informatie over fysiotherapie opleidingen in Nederland. Het kiest geen partij maar probeert voor te lichten en te helpen bij de keuze van je studie.

Informatie aanvullen, corrigeren of toevoegen?

Wilt u de informatie op deze website aanvullen, corrigeren of toevoegen dan kunt u het contactformulier hieronder gebruiken. In ongeveer een week wordt uw informatie dat gewerkt. Geef duidelijk aan voor welke pagina uw informatie bestemd is. Geef bij voorkeur ook aan op basis waarvan u de informatie aanvult/corrigeert/toevoegt. Hartelijk dank voor uw bijdrage!
Links

Deze website bevat links naar andere websites welke door derden worden aangeboden. Deze links zijn ter informatie. Fysiotherapie-opleidingen-nederland.nl heeft geen zeggenschap over deze sites noch is aansprakelijkvoor de inhoud van deze websites, producten of diensten.

2 thoughts on “Over

 1. Geachte heer, mevrouw,

  De informatie op uw site over onze opleiding is niet helemaal meer up-to-date. Is het mogelijk wijzigingen door te geven?

  Met vriendelijke groet,

  • Beste Marieke,

   op de pagina ‘over’ kun je op de website je wijziging indienen via het nieuwe contactformulier.
   Alvast bedankt voor de moeite!

   De redactie